Σχετικά με το No Limit Candles

Το να φτιάχνεις ένα κερί απαιτεί φροντίδα και γνώση. Με αγάπη και μεράκι φτιάχνουμε για εσάς μοναδικά σχέδια και ξεχωριστά handmade κεριά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ελέγξουμε κάθε βήμα της διαδικασίας και να δώσουμε σε κάθε κερί την προσοχή που του αξίζει. Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα αρώματα, που θα σας ταξιδέψουν και θα σας μεταφέρουν σε μία μαγευτική βραδιά ή θα κοσμήσουν επ’ άξια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας.


Η NO LIMIT CANDLES βρίσκεται στην Αθήνα και η οικογενειακή μας επιχείρηση σας χαρίζει μοναδικά κεριά που φωτίζουν με χαρά τις στιγμές σας εδώ και είκοσι πέντε χρόνια. Μέσα λοιπόν από το πέρασμα των χρόνων, μεγάλωσε και η τέχνη μας και η γνώση μας για τη δημιουργία του χειροποίητου κεριού. Με νέο δημιουργικό τμήμα και ανάβοντας κάθε φλόγα στην έμπνευση, το μεράκι και τις δημιουργικές ικανότητες μας φτιάχνουμε για εσάς, πλασμένα από ένα ονειρικό κόσμο, μοναδικά χειροποίητα κεριά και σας δίνουμε ένα εισιτήριο να βρεθείτε και εσείς σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο φως, αγάπη, μεθυστικά αρώματα και έντονα χρώματα.


Είναι αυτό το μαγικό μέρος που περιέχει την έμπνευση και πολλά από τα συστατικά για τα κεριά μας. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά, για κάθε όνειρο και για κάθε επιθυμία. Δημιουργίες αισθητικής, που θυμίζουν πως η επιλογή και η χρήση ενός χειροποίητου κεριού από τη No Limit Candles, είναι μια απολαυστική εμπειρία.


Χειροποίητα κεριά για όλες τις περιστάσεις. Για να στολίσετε τον γάμο σας, την βάφτιση του παιδιού σας, για να χαρίσετε σε φίλους ή απλά για να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Επιλέξτε τα χρώματα, τα σχέδια, ανάψτε τη φλόγα των αισθήσεων και χαθείτε μέσα σε ονειρικά αρώματα.


Το ταξίδι των αισθήσεων και των εντυπώσεων μέσα από τα χειροποίητα κεριά μας, δεν σταματά ποτέ.

Ακόμα και μετά το σβήσιμο ενός κεριού… η μαγεία μένει…